Online huiswerk hulp, krijg uitleg wanneer jij dat nodig hebt

Eerste hulp bij huiswerk

Krijg direct online huiswerk hulp bij het maken en leren van je huiswerk, waar en wanneer jij wilt. Gaat het huiswerk maken en leren normaal gesproken goed, maar heb je af en toe een vraag? Ben je aan het leren voor die belangrijke toets morgen, maar kun je nog wel wat uitleg gebruiken? Log dan eenvoudig in en stel je vraag. Je wordt meteen doorverwezen naar een docent die jou duidelijke uitleg geeft, zodat je snel weer zelfstandig verder kan met je huiswerk en je een goed cijfer haalt op die toets!

Direct online huiswerk hulp

Veel leerlingen werken thuis goed aan hun huiswerk, maar lopen soms tegen een lastig vak aan. Vaak gaat het om een vakinhoudelijke vraag, die wanneer goed beantwoord, ervoor zorgt dat ze weer zelfstandig verder kunnen. Voor deze vragen is er eerste hulp bij huiswerk. Leerlingen loggen eenvoudig in en kiezen het vak waarover ze een vraag hebben. Vervolgens stappen ze de online klas binnen en stellen ze hun vraag 1 op 1 aan een vakdocent.
Na de uitleg logt de leerling uit en kan hij zelfstandig verder werken. Nog een vraag? Simpel…Log opnieuw in en stel hem! Gaat het om hetzelfde probleem? Kijk dan de uitleg die gegeven is nog een keer gratis terug.

Een leerling die gebruik maakt van eerste hulp bij huiswerk werkt na school zelfstandig aan zijn huiswerk.

Indien er tijdens het maken of leren van het huiswerk een vraag is kunnen leerlingen direct terecht bij een van onze vakdocenten.

Via de website loggen leerlingen eenvoudig in en kiezen ze het vak waarover ze een vraag hebben. Vervolgens stappen ze het lokaal binnen zodat ze deze aan een vakdocent kunnen stellen.

Bij Virtuwijs werken enkel gemotiveerde docenten & coaches die in staat zijn duidelijk uit te leggen.

Alle uitleg wordt opgenomen, zodat de leerling deze later kan terugkijken.

Na de uitleg logt de leerling uit en kan hij zelfstandig verder werken. Nog een vraag? Simpel…Log opnieuw in en stel hem! Gaat het om het zelfde probleem? Kijk dan de gegeven uitleg nog een keer gratis terug.

"Wij zien dat David graag inlogt bij Virtuwijs en het fijn vindt om daar zijn huiswerk te doen. We merken ook dat hij tijdens het werk bij Virtuwijs echt vaart maakt. Wij denken dat hij nu voldoende heeft meegekregen om zelf een goede planning te maken. Bedankt!"
Vader David (vwo 2) - Zeldenrust- Steelantcollege - Terneuzen
"Huiswerkbegeleiding in het online klaslokaal van Virtuwijs is een plek waar je echt gemotiveerd wordt om je huiswerk op tijd af te hebben en goede cijfers te halen."
Thimo, huiswerkbegeleiding (vwo 2) - Arte College - Almere

EHBH in het kort

  • Direct heldere uitleg waar en wanneer jij wilt
  • Vakinhoudelijke uitleg in ieder vak
  • Voor alle vwo, havo en vmbo leerlingen klas 1 t/m 6
  • Neem de uitleg op, zodat je het later nogmaals kunt bekijken!
  • Vanaf slechts €45,- per maand.