Excellent onderwijs, extra uitdaging waar en wanneer jij dat wilt

Excellent onderwijs

Bij Virtuwijs kunnen leerlingen terecht voor extra uitdaging naast de reguliere lessen. Zo kunnen ze Spaans, Chinees of Russisch leren. Daarnaast kunnen ze leren programmeren. Voor alle mogelijkheden neemt u contact op.

Spaans

Spaans wordt gezien als een van de wereldtalen. In maar liefst 21 landen is Spaans de officiële taal. Het spreken, schrijven en begrijpen van de Spaanse taal zorgt er voor dat je makkelijker contact maakt, of dit nu is op vakantie of in de zakenwereld.

In eerste instantie begint het vak Spaans, net als bij alle andere talen met het onder de knie krijgen van de basisvaardigheden; jezelf voorstellen, vertellen over je werk-, woon- en leefsituatie, de weg vragen enzovoorts. Natuurlijk draait het bij Spaans niet alleen om mondelinge vaardigheden, maar vooral wordt er ook gelijk gewerkt aan schriftelijke vaardigheden waarbij de nadruk ligt op spelling, grammatica en zinsopbouw.

Virtuwijs werkt met de methode die door de school aangeboden wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PASO Adelante. De leerling meldt zich aan binnen het online klaslokaal en heeft daar persoonlijk contact met een Spaans docent. Samen met de docent wordt er aan de hand van de methode stapsgewijs de nieuwe taal geleerd. Na ieder hoofdstuk vindt er een toets plaats die op school of online kan worden afgenomen. Op deze manier wordt de voortgang van de leerling bijgehouden. Wanneer de leerling in zijn examenjaar zit kan de school er voor kiezen deze leerling ook examen te laten doen in Spaans.

"We zijn heel blij met uw goede begeleiding van Charlotte in het afgelopen half jaar, ze heeft er veel aan gehad en is haar huiswerk echt op een betere manier gaan aanpakken. We willen in het nieuwe schooljaar kijken of ze deze werkwijze ook zelfstandig kan vasthouden."
Moeder Charlotte (mavo 2) - De Argo - Terneuzen
"Wij zien dat David graag inlogt bij Virtuwijs en het fijn vindt om daar zijn huiswerk te doen. We merken ook dat hij tijdens het werk bij Virtuwijs echt vaart maakt. Wij denken dat hij nu voldoende heeft meegekregen om zelf een goede planning te maken. Bedankt!"
Vader David (vwo 2) - Zeldenrust- Steelantcollege - Terneuzen

Excellente onderwijs programma’s in het kort