Zonder vertraging afstuderen!

HBO begeleiding

HBO begeleiding leidt tot beter resultaten. Heb je last van studie ontwijkend gedrag, moeite met concentreren, tijdgebrek en wil je toch zonder vertraging je bachelor halen, dan biedt HBO begeleiding via Virtuwijs de uitkomst! Onze studiebegeleiders hebben oog voor persoonlijke aandacht en helpen jou met structuur aanbrengen, een planning maken en geven vakinhoudelijke hulp, zodat je studieresultaten verbeteren.

hbo begeleiding

Studiebegeleiding

Planning
Door middel van onze online plansoftware leren we jou hoe je het beste kan plannen en je hier vervolgens ook aan kan houden. Tijdens de begeleiding wordt gecontroleerd of je jouw planning blijft volgen.
Studiebegeleiding
Aan de hand van de studievoortgang en behaalde punten worden er samen leerdoelen bepaald en een planning geformuleerd. Tijdens de begeleiding wordt er actief gewerkt aan het maken van de verslagen, het leren voor tentamens en aan de overige doelen die gesteld zijn.
Leren leren
Tijdens de begeleiding is er tijd voor het aanleren van verschillende studietechnieken, welke direct kunnen worden toegepast tijdens het maken van opdrachten en verslagen.
Motivatie
Door middel van coaching gesprekken kan er worden gewerkt aan de motivatie om je studie af te ronden.

Scriptiebegeleiding

Om af te kunnen studeren moet je een scriptie schrijven. Vind je het lastig om te beginnen, vind je het moeilijk gemotiveerd te blijven of ben je vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, dan bieden wij scriptiebegeleiding.
Samen met jou worden er doelen gesteld, zo kunnen wij je helpen met een goede tijdplanning, correct gebruik van Nederlands, opmaak/ layout van de scriptie of de structuur en samenhang aanbrengen. Daarnaast kunnen we ook helpen met inhoudelijke vraagstukken, zoals het opstellen van een hypothese, deelvragen of een probleemstelling.
Dus kan je wel wat hulp gebruiken om snel en succesvol af te studeren meld je dan nu aan.

"Huiswerkbegeleiding in het online klaslokaal van Virtuwijs is een plek waar je echt gemotiveerd wordt om je huiswerk op tijd af te hebben en goede cijfers te halen."
Thimo, huiswerkbegeleiding (vwo 2) - Arte College - Almere
"We zijn heel blij met uw goede begeleiding van Charlotte in het afgelopen half jaar, ze heeft er veel aan gehad en is haar huiswerk echt op een betere manier gaan aanpakken. We willen in het nieuwe schooljaar kijken of ze deze werkwijze ook zelfstandig kan vasthouden."
Moeder Charlotte (mavo 2) - De Argo - Terneuzen

HBO begeleiding in het kort

  • Studiebegeleiding
  • Scriptiebegeleiding
  • Propedeusebegeleiding
  • Plannen
  • Structureren
  • Discipline
  • Leren leren
  • Vakinhoudelijke uitleg