Online les tijdens het coronavirus!

Online les

In het geval de regering besluit alle scholen te sluiten om verspreiding van het virus tegen te gaan kan dit vergaande gevolgen met zich mee brengen voor leerlingen. Via Virtuwijs kunnen wij mogelijkheden aanbieden om leerlingen vanuit een veilige thuissituatie onderwijs te laten volgen om zo achterstanden te beperken. Hierbij kunt u denken aan:
– Online lessen in de hoofdvakken;
– Examentraining voor eindexamen kandidaten;
– Overige lessen of mentorlessen;
Deze lessen kunnen eenvoudig verzorgd worden door uw eigen docenten.

Wij zijn instaat 1200 leerlingen tegelijkertijd in 50 online klaslokalen te laten werken. Eventuele snelle opschaling is mogelijk.

Online lessen in de hoofdvakken

Het is belangrijk dat de leerlingen vooral met de hoofdvakken niet te ver achter lopen tijdens het sluiten van de scholen. Via het online klaslokaal kan er gemakkelijk uitleg gegeven worden in ieder vak. Deel bestanden, schrijf/ teken op het digitaal schoolbord en geef de leerlingen opdrachten om te maken. Deze kunnen hierna ook gemakkelijk worden besproken met het gebruik van het digitaal schoolbord. Eigenlijk geeft u les net zoals voor de klas, alleen dan veilig vanuit huis.

Examentraining

Met nog maar een paar weken tot het Centraal examen is het erg belangrijk dat de examenvoorbereidingen voor de eindexamenklassen doorgaan. Via Virtuwijs kunnen deze leerlingen zich alsnog goed voorbereiden op de aankomende examens wat uiteraard hun kans van slagen enorm vergroot!

Virtuwijs maakt leren makkelijk!

"Ik vind bijles heel fijn, ik kan zo goed mijn vragen stellen. Gr Jefta "
Jefta, bijles (vwo 1) - 't Atrium - Amersfoort
"Wij zien dat David graag inlogt bij Virtuwijs en het fijn vindt om daar zijn huiswerk te doen. We merken ook dat hij tijdens het werk bij Virtuwijs echt vaart maakt. Wij denken dat hij nu voldoende heeft meegekregen om zelf een goede planning te maken. Bedankt!"
Vader David (vwo 2) - Zeldenrust- Steelantcollege - Terneuzen

Online les in het kort

  • Eigen docenten geven eenvoudig online les
  • Examentrainingen voor eindexamenkandidaten
  • Online les in de hoofdvakken
  • Virtuwijs verzorgt de logistiek en planning
  • Leerlingen loggen in via hun eigen device
  • Online, veilig vanuit huis
  • Achterstanden worden beperkt
  • Onderwijs wordt gecontinueerd