Stap ons online klaslokaal binnen en krijg direct hulp

Online klaslokaal

Leer eenvoudig in ons online klaslokaal. Krijg direct hulp in ieder vak, waar en wanneer jij wilt.
Onze docenten helpen je eenvoudig via online bijles, huiswerkbegeleiding en trainingen in ons online klaslokaal.

online Bijles

Zie je docent via de webcam

In het Virtuwijs klaslokaal zie elkaar door het gebruik van de webcam op je computer, tablet of telefoon. Uiteraard kies je er zelf voor of je je eigen webcam aanzet. De docent is voor jou altijd zichtbaar.

Praat met elkaar

Via de microfoon van de computer, tablet en telefoon, praat je live met elkaar.

Schrijf, type en teken op het digitale schoolbord

Ons klaslokaal beschikt over een digitaal whiteboard, hierop kan er gemakkelijk worden geschreven, getekend en getypt. Hiervoor kan je gewoon gebruik maken van je muis en toetsenbord of eventueel een aanvullende trackpad gebruiken.

Chat via de live-chat

Naast de mogelijkheid om live via de microfoon met elkaar te communiceren is het ook mogelijk om met elkaar te chatten. Daarnaast is het mogelijk om je hand op te steken om de aandacht van de docent te vragen .

online Bijles

Deel bestanden zoals huiswerk en oefeningen

Met een druk op de knop deel je bestanden, foto’s, huiswerk, je presentatie, oefeningen en toetsen. Deze kunnen daarna gemakkelijk via het whiteboard worden besproken.

Bekijk de lessen terug

Alle Virtuwijs lessen worden opgenomen. Hierdoor is het gemakkelijk om de uitleg van die moeilijk som nog eens terug te kijken, als je het even niet meer snapt.

Virtuwijs klaslokaal
"Ik vind bijles heel fijn, ik kan zo goed mijn vragen stellen. Gr Jefta "
Jefta, bijles (vwo 1) - 't Atrium - Amersfoort
"Bart gaat met een uitstekend rapport over naar het derde leerjaar. We hebben er vertrouwen in dat hij ook het nieuwe schooljaar aankan. Maar mocht het nodig blijken dat hij weer wat extra steun krijgt dan zullen we zeker weer bij Virtuwijs aankloppen."
Moeder Bart - Almere College - Almere