Bijles Nederlands

Bijles Nederlands

Vaak staan we hier niet zo bij stil, maar het goed begrijpen van de Nederlandse taal is van groot belang. Zo zijn we ons er vaak van bewust dat het we Nederlands nodig hebben om een gesprek te voeren, een brief te kunnen lezen of om bijvoorbeeld een goede sollicitatiebrief te schrijven, maar wat we vaak niet doorhebben is dat de Nederlandse taal overal om ons heen is. Je gebruikt je kennis van de Nederlandse taal ook voor kleine dingen als het lezen van etensverpakkingen, het kunnen volgen van een routebeschrijving of het begrijpen van een reclametekst. 

Nederlands

Bij Nederlands draait het niet alleen om mondelinge vaardigheden, maar vooral om schriftelijke vaardigheden; het gebruik van interpunctie, zinsopbouw, spelling, werkwoordspelling, grammatica en woordenschat. Hoewel we in het dagelijks leven bij bijna alles wat we doen geconfronteerd worden met de Nederlandse taal zijn is het correct gebruik maken van de spellings- en grammaticaregels vaak toch moeilijk. De Virtuwijs docenten zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen vakgebied en daardoor kunnen ze helpen bij de persoonlijke leervragen, of dit nu is op het gebied van tekstverklaring of grammatica.

Tijdens de bijles Nederlands

Tijdens de bijlessen wordt er gekeken waar het probleem ligt en wat de leervraag is. Er wordt gewerkt met de schoolmethodes, maar als onze docenten merken dat er behoefte is aan extra oefening hebben ze ook hun eigen materiaal en extra oefenopdrachten klaar liggen 

"Wij zien dat David graag inlogt bij Virtuwijs en het fijn vindt om daar zijn huiswerk te doen. We merken ook dat hij tijdens het werk bij Virtuwijs echt vaart maakt. Wij denken dat hij nu voldoende heeft meegekregen om zelf een goede planning te maken. Bedankt!"
Vader David (vwo 2) - Zeldenrust- Steelantcollege - Terneuzen
"“Ik, Rowena, heb wiskunde bijles van Toon gehad. Nu mijn eindexamens erop zitten heb ik dit echter niet meer nodig. Dank u wel voor alle hulp, het heeft me enorm geholpen. Ik ben geslaagd met een 7 voor wiskunde!” "
Rowena wiskunde (havo 5) - Zwin College - Oostburg