Bijles wiskunde

Bijles wiskunde

Wiskunde wordt vaak als moeilijk en saai ervaren. Door bijles wiskunde af te nemen wordt het saaie vak weer leuk en verbeteren de cijfers! Na de intake zoeken we een goede docent die past bij jouw persoonlijke hulpvraag. Hierna ga je wekelijks samen aan de slag met je huiswerk, krijg je tips en extra uitleg en scoor je hoger op de volgende toets.

Bijles wiskunde

Wiskunde

Bij wiskunde denk je misschien aan rekenen. Maar wiskunde is veel meer dan dat! In de wiskunde worden getallen, patronen en structuren bestudeerd. Wiskunde gaat dus ook over: afstanden, vormen, verhoudingen en perspectief. ‘Wis’ betekent zeker en ‘kunde’ wetenschap. Wiskunde is dus de wetenschap van het zeker weten!

Stapelvak

Wiskunde is een stapelvak, dat betekent dat er een goede fundering nodig is. Als je een deel van de uitleg gemist hebt, kan je al snel achterlopen. Tijdens de bijles wiskunde pakken we daarom vaak ook een stuk terug in de lesstof, zodat de basis allemaal nog een keer goed aan bod kan komen.

Bij wiskunde wordt er onderscheidt gemaakt in wiskunde voor de onderbouw en wiskunde A, B, C, D in de bovenbouw. Onze docenten zijn gespecialiseerd in de wiskunde variant waarin zij bijles geven, of het nou gaat om statistiek, kansberekening, algebra, meetkunde, vergelijkingen of formules, Virtuwijs kan bijles wiskunde aanbieden op alle gebieden van wiskunde.

"Erwann is over naar mavo 3. Heel erg bedankt ook voor jullie steun en ik moest van Erwann ook Sarah bedanken hij had een klik met haar!"
Moeder Erwann (mavo 2) - Reynaertcollege - Hulst
"Huiswerkbegeleiding in het online klaslokaal van Virtuwijs is een plek waar je echt gemotiveerd wordt om je huiswerk op tijd af te hebben en goede cijfers te halen."
Thimo, huiswerkbegeleiding (vwo 2) - Arte College - Almere